Begeleiding
 

Iedereen heeft momenten in zijn of haar leven waar het even allemaal niet meer lukt. Er lopen dingen stroef of helemaal niet. Je werk, je relatie, je zit niet lekker in je vel en je weet niet hoe je het moet aanpakken. Soms zijn er gebeurtenissen waardoor je je volledig uit het lood geslagen voelt of loop je tegen dingen bij jezelf aan waarvoor je het liefst wegloopt. Als je merkt dat je verder wilt onderzoeken wat er speelt en hoe je je daartoe kunt verhouden kan dat het moment zijn waarop je op zoek gaat naar begeleiding.

Voor iedereen die op zoek is naar een geïnspireerd leven vanuit vrijheid en vertrouwen kan de Zijnsgeoriënteerde begeleiding passend zijn. 

Het uitgangspunt in de begeleiding is de openheid en innerlijke wijsheid die in ieder van ons aanwezig is. Vanuit deze afstemming word je uitgenodigd om te onderzoeken wat er in jou leeft, wie je ten diepste bent en wat je wilt leven. Een open houding naar de situatie, de ander, jezelf, dat kan je oefenen. Dieper kijken naar wat jou belemmert om voluit te leven. Onderzoeken hoe je zelf het roer in handen kunt nemen en zo meer grip krijgt op je leven. Je wordt uitgenodigd om je eigen antwoorden te ontdekken vanuit vrijheid en vertrouwen. 

Een begeleidingssessie van een uur kost 70 euro. Het intakegesprek is gratis.