Vanuit vrijheid en vertrouwen
 

Iedereen heeft momenten in zijn of haar leven waar het even allemaal niet meer lukt. Er lopen dingen stroef of helemaal niet. In je werk, in je relatie of je zit niet lekker in je vel en je weet niet hoe je het moet aanpakken. Soms zijn er gebeurtenissen waardoor je je volledig uit het lood geslagen voelt of je loopt tegen dingen bij jezelf aan waarvan je het liefst wegkijkt. Als je merkt dat je verder wilt onderzoeken wat er speelt en hoe je je daartoe kunt verhouden, kan dat het moment zijn waarop je op zoek gaat naar begeleiding.

Het uitgangspunt in de begeleiding is de openheid en innerlijke wijsheid die in ieder van ons aanwezig is. Vanuit deze afstemming word je uitgenodigd om te onderzoeken wat er in jou leeft, wie je ten diepste bent en wat je wilt leven.
Een open houding naar de situatie, de ander, jezelf, dat kan je oefenen.
Ik nodig je uit om, vanuit liefde en respect, naar jezelf te kijken, te ervaren, toe te staan wat in beeld wil komen. Dieper kijken naar wat jou belemmert om voluit te leven. Onderzoeken hoe je zelf het stuur in handen kunt nemen en zo meer grip krijgt op je leven. Zo zul je je eigen antwoorden ontdekken vanuit vrijheid en vertrouwen. 

Een begeleidingssessie van een uur kost 75 euro. Het intakegesprek is gratis.