Jongeren
 
Je hebt een druk en vol leven. Er zijn veel verantwoordelijkheden. Werk en/of school. Of misschien juist geen van beiden en je bent op zoek. Het onderhouden van vriendschappen en familie contacten. Up to date blijven via social media. Misschien heb je al de zorg over een kind of woon je net op jezelf en moet je daarin nog van alles regelen; je draai zien te vinden.
 
Er zijn veel prikkels en veel dingen die je aandacht vragen. Regelmatig vraag je jezelf af hoe je al die ballen in de lucht moet houden en of het niet een onsje minder kan. Je verlangt naar rust. Minder drukte in je hoofd. Meer tijd om goede keuzes te maken.
 
Herken je jezelf hierin?
 
In een serie van drie zaterdagmiddag bijeenkomsten ga je in een kleine groep samen met anderen kennismaken met een andere manier van naar jezelf kijken en met jezelf en de wereld omgaan. Dit doen we met behulp van zijnsgeoriënteerde werkwijzen als meditatie, visualisatie en bewustzijnsoefeningen.
Je gaat onderzoeken wat jij kunt doen. Hoe je zelf het stuur in handen kunt nemen en meer richting geven aan je leven. Je gaat ontdekken dat er een dimensie in jou is die vrij is, die je kunt aanspreken en van waar je meer zicht hebt op wat jij wilt met je leven.


 
Afbeelding invoegen
 
Voor wie?   Jongeren in de leeftijd van 18 - 23 jaar. Maximaal zes deelnemers.
Wanneer?   26 februari, 26 maart en 30 april 2022 van 13.00 - 17.00 uur.
Kosten:      90 euro. 
 
Is voor jou deelname aan een groep een te grote stap maar spreekt bovenstaande je wel aan? Het is ook mogelijk om individuele begeleiding af te spreken. Bel me gerust of stuur me een mail.