Jongeren
 
Je hebt een druk en vol leven met veel verantwoordelijkheden. Werk en/of school. Of misschien juist geen van beiden en je bent op zoek. Het onderhouden van vriendschappen en familie contacten. Up to date blijven via social media. Misschien heb je al de zorg over een kind of woon je net op jezelf en moet je daarin nog van alles regelen; je draai zien te vinden. 
 
Er zijn veel prikkels en veel dingen die je aandacht vragen. Regelmatig vraag je jezelf af hoe je al die ballen in de lucht moet houden en of het niet een onsje minder kan. Je verlangt naar rust. Minder drukte in je hoofd. Meer tijd om goede keuzes te maken. 
 
Het kan dan helpen om samen met iemand daarover te praten. Met een vriend of je ouders misschien? Iemand die jij vertrouwt. Maar soms is het juist fijn om iemand mee te laten kijken die je niet kent. Iemand die met een onbevooroordeelde, frisse blik met jou naar je vragen en dillema's kan kijken.
 
Wanneer je je bij mij aanmeldt voor begeleiding dan gaan we eerst kennis maken. Dat eerste gesprek is gratis. Jij vertelt waar je het graag over wilt hebben en ik vertel je hoe ik werk. Daarna kunnen we besluiten of we samen verder gaan.

Ik ga geen oplossingen bedenken voor je problemen maar je gaat juist zelf onderzoeken wat jij kunt doen. Hoe je zelf het stuur in handen neemt en meer richting kunt geven aan je leven. Je gaat ontdekken dat er een dimensie in jou is die vrij is, die je kunt aanspreken en van waar je meer zicht hebt op wat jij wilt met je leven. Je leert om op een andere manier naar jezelf te kijken en met jezelf en de wereld om te gaan. In die ontdekkingstocht begeleid ik je.


 
Afbeelding invoegen
 
Het kennismakingsgesprek is gratis.
De kosten voor de vervolggesprekken bedragen 60 euro per keer.
Misschien heb je nog vragen? Bel me gerust of stuur me een mail.